BAŞKAN'IN MESAJI


1979 yılında GÖÇAY’ı kurarken öncelikli hedefimiz; inşaat sektöründe başarılarıyla kendini kanıtlamış ve ülkemize hizmet eden bir firma olmaktı. Geçen süre içerisinde; koyduğumuz hedefe hep birlikte GÖÇAY ailesi olarak başarıyla ulaştığımızı büyük bir mutluluk ve gururla görüyorum. Tüm taahhütlerimizi olabilecek en kısa sürede az maliyetle ve en yüksek kalite ile tamamladık. Ülkemiz ekonomisine katkı sağladık. Bunlara bağlı olarak sürekli ve daha önemlisi “güven” içinde büyüdük.

Bugüne geldiğimizde ise artık çok daha büyük hedeflerimiz var. Yeni bin yılın karşı konulmaz küreselleşme olgusu içinde; uluslararası normlara uygun çağdaş yönetim anlayışımız, günümüzün tüm gereksinimlerine yanıt verebilecek makine parkımız ve konularında uzman, nitelikli çalışanlarımızla dünya şirketi konumuna ulaşmak. Kurulduğumuz günden bu yana bize güvenerek projelerini gerçekleştirme olanağı sağlayan yatırımcı kuruluşlara, iş ortaklarımıza ve tüm çalışanlarımızın oluşturduğu büyük GÖÇAY ailesine şükranlarımı sunarım.

HAKKIMIZDA

Göçay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş 1979’da Aydın’da kurulmuş olup, ülkemizde 80’ler sonrasındaki küreselleşme ve gelişime paralel olarak dünya standartlarında eserlere imza atmış bir inşaat şirketidir.

Uzmanlık konuları geniş kapsamlı olup, büyük inşaat projelerini içermekte, özellikle yol, otoyol, asfalt kaplama, köprü, tünel, havaalanları, baraj, gölet, sulama, içmesuyu ve arıtma tesislerinin yanı sıra turizm tesisleri, iş merkezleri, konut kopleksleri, her türlü endüstriyel, sosyal ve idari tesis yapımında da deneyim, üstün mühendislik birikimi ve gelişmiş makine parkından yararlanılmaktadır. ...

GÖÇAY
KATALOG İNDİR
Büyük Katalog
GÖÇAY İLETİŞİM
T. 90 312 447 6788 F. 90 312 447 6799
Saniye Sk. No:6 G.O.P. Ankara / Türkiye